Jurulatih Pemasaran Internet | Blog Pemasaran Internet | Peta Laman  

English | B. Melayu | 中文  


Jurulatih Pemasaran Internet - Pemasaran Internet Asia
Fione Tan
GURU PEMASARAN INTERNET #1

Fione Tan telah menerima Anugerah Ahli Perniagaan Wanita Malaysia Tahun 2012

Tahniah kepada Fione Tan dalam Tangga 10 ke atas Anugerah Usahawan Malaysia!
Anugerah dikurniakan oleh Ratu Malaysia
Fione Tan receiving Entrepreneur Award from Queen of Malaysia


Internet Marketing Award


Fione Tan, Pengasas, Presiden & Ketua Pengarah Eksekutif eOneNet.com yang terkenal sebagai guru dan pakar pemasaran Internet. Fione Tan menawarkan khidmat nasihat pemasaran internet, jaminan SEO, enjin pencarian, pemasaran melalui email dan penyewaan senarai email di Asia dengan sokongan penuh daripada eOneNet.com
Fione menduduki tempat pertama sebagai Guru Pemasaran Internet dalam enjin-enjin pencarian yg terkenal di dunia seperti Google dan Yahoo. Beliau mewakili Malaysia sebagai Ahi Lembaga IT di Persekutuan Dewan Perniagaan dan Industri Asia-Pasifik (CACCI), yang terdiri daripada persatuan-persatuan perdagangan dari 23 buah negara di Asia Pasifik, termasuk Malaysia, SIngapura, Hong Kong, Taiwan, Australia, Japan, Korea, Thailand, Vietnam and banyak lagi.

Fione telah membantu pelanggan dari pelbagai golongan termasuk usahawan kecil (beroperasi dari rumah), peniaga kecil, hingga ke syarikat terkemuka seperti Apple Malaysia, NEC, FujiXerox, Goodyear, BNI Malaysia, Ratu Malaysia/Dunia, untuk memperkembangkan perniagaan. Ini termasuklah perancangan pemasaran internet dan penggunaan peralatan e-dagang yang efektif seperti pemasaran email dan khidmat menjadikan laman web di kedudukan tertinggi dalam enjin pencarian terkemuka.

Fione sering ditemuramah pelbagai media, termasuk, Business Times, The Star, News Straits Times, CompuTimes, The Sun, Malaysian Enterprise, Malaysian Business, Multimedia Malaysia, Jaring Internet Magazine, CNet, The Web, IT Malaysia dan Marie Claire magazine. Beliau juga turut ditemubual dalam segmen televisyen sebagai pakar perniagaan Internet, seperti Bloomberg News, CNBC Asia, TV3, TV2, dan Singapore Radio Station.

Fione juga menjadi penulis artikel di majalah Internet tempatan, dan laman web informasi.

Sebelum memulakan eOneNet.com, Fione pernah bekerja di dalam bidang servis kewangan, dengan portfolio sebanyak US$260,000 sebulan. Fione menerima pendidikan dalam bidang Ijazah Sarjana Muda(Kepujian) - Pengurusan dan Pemasaran dari Iowa, Amerika Syarikat.
Untuk keterangan lanjut mengenai jemputan sebagai penceramah, temubual media atau mendapatkan perkhidmatan rundingan Fione untuk projek pemasaran Internet, sila Klik sini

Ingin Mengetahui Bagaimana untuk Menjalankan Peniagaan Secara Online & Menjana Duit Dengan 10 Langkah Sahaja?  
Klik Sini

Pelancaran di seluruh dunia DVD Kursus Pemasaran Internet


Dapatkan peluang keemasan untuk mempelajari sistem kejayaan memperolehi pendapatan di Internet, dari rumah. Dibawakan kepada anda oleh Guru Pemasaran Internet terkemuka di dunia - "World's Top Internet Marketing Coach!"
KLIK SINI


Bagaimana rakaman video kursus pemasaran Internet eOneNet berbeza daripada buku-buku elektronik (ebooks) ataupun kursus pemasaran Internet yang lain? Ia paling banyak menghasilkan kes kejayaan meraut keuntungan di Internet, bermula dari sifar !
Internet Marketing Speaker
"Saya pernah gagal dalam bidang perniagaan, jadi saya amat bimbang untuk memulakan sebuah perniagaan Internet yang baru. Bolehkan ia membantu orang baru, yang tidak mempunyai kepakaran teknikal seperti saya? Saya menyertai kursus Internet Marketing DVD Megapack pada September 2003. Dalam masa 2 bulan, saya berjaya membina laman web sendiri menggunakan DIY Web Creator yang disyorkan oleh eOneNet, dan berjaya mendapat jualan pertama dari Morroco,sebanyak US$92. Di dalam jangka masa 6 bulan, saya berjaya menjana pendapatan sebanyak US$10,786 dari Amerika Syarikat, Jepun, Korea, Turkey, Malaysia, dan juga Yugoslavia!"   FC Hor, Peniaga dari Penang Malaysia

Internet Success Coaching Live DVDs (Rakaman 2 hari kursus Internet Success Coaching)
Merangkumi
1. Internet Success Coaching Live Video (6 keping DVD Pemasaran Internet)
Internet Marketing Course - Home Studies
2.  21 muka surat risalah Web Creator (termasuk hosting)
3.  Bimbingan Pemasaran Internet secara Online selama 3 Bulan

Sekiranya anda ingin berniaga ke US, China, atau mana-mana negara sekalipun dan mendapat keuntungan, pakej MegaPack ini amat disyorkan.
Klik Sini
APAKAH DIA BIMBINGAN PEMASARAN INTERNET?

Mendapatkan pelanggan melalui Internet (Netting clients online)
Ditemuramah Mary Chen (17 Ogos, 2003 - suratkhabar Sunday Mail)


Guru Pemasaran Internet Fione Tan membantu syarikat-syarikat dan usahawan-usahawan untuk menambahkan hasil jualan dan membina jenama antarabangsa di Internet - sebaik sahaja dia memberikan keyakinan kepada pelanggan untuk meneliti kemampuannya bukan setakat melihat usia mudanya.

" Biasanya pada prospektif pelanggan menjangka seorang yang lebih matang tetapi pada akhir peryampaian, mereka yakin bahawa Internet adalah pasaran yang berdaya maju," kata seorang usahawan Internet yang memiliki sebuah ePerniagaan berusia 4 tahun dengan senarai pelanggan yang terdiri daripada syarikat multinasional hinggalah ke IKS (industri kecil dan sederhana) dan juga usahawan beroperasi dari rumah.

Sebagai guru pemasaran Internet, Tan mengendalikan sesi secara berkumpulan dan individu untuk membimbing ushawan-usahawan lain yang ingin mempertingkatkan jualan dan trafik lawatan ke laman web mereka

"Kami memeriksa susun atur, isi, kemudahan melawati laman web dan mencadangkan strategi pemasaran yang sesuai untuk memastikan mereka berada dalam kedudukan tiga teratas dalam senarai apabila pengguna Internet menggunakan enjin carian untuk mencari produk atau perkhidmatan mereka," kata Tan.

Baca seluruh petikan ini

 
Gambar Pemasaran Internet
Anugerah 10 Usahawan Muda Kreatif Malaysia 2011 (JCI)
Malaysia's Top 10 Women Entrepreneurs 2008
Fione memenangi Anugerah 10 Usahawan Wanita 2008 - anugerah yang dianugerahkan oleh Ratu Malaysia.
Internet Marketing
Asia Blog
Internet Marketing Asia Blog
Make money online lifestyle and internet marketing strategies
Temuramah Video ・Pemasaran Internet Terbaru!
Search Engine Optimization Consultant
Lihat Video
eOneNet.com melancarkan DVD Pemasaran Internet yang Pertama Di Malaysia
DVD pemasaran Internet yang pertama di Malaysia telah dihasil oleh eOneNet.com. Sebuah ePerniagaan tempatan dan pemberi perkhidmatan pemasaran Internet, telah dilancarkan oleh YB Datuk Tan Chai Ho, Timbalan Menteri Tenaga, Komunikasi dan Multimedia di Kuala Lumpur hari ini.

DVD Guru Kejayaan Internet ini kini mendapat tempat teratas sebagai DVD pemasaran Internet terbaik seperti yang disenaraikan oleh enjin carian antarabangsa, dari lebih daripada 39,300 penyenaraian berkompetitif sedunia, menurut Fione Tan, Presiden dan Ketua Pengarah Eksekutif eOneNet.com.

DVD latihan 3-dalam-1 - rakaman secara langsung bengkel Internet, 6 bulan latihan pemasaran Internet dan peralatan rekaan laman web, ini bertujuan memberil pengetahuan, latihan dan alatan yang perlu kepada syarikat dan usahawan untuk menjana pendapatan dari Internet
Selanjutnya
Join Now
Cara Mudah Untuk Mempromosi Perniagaan Anda Di Laman Web
Author: Fione Tan

Apabila anda merancang untuk memulakan Perniagaan di Internet, pastikan pemilihan rakan kongsi dan pembekal dapat memberikan sokongan untuk membantu anda meningkatkan jualan e-dagang.

Selanjutnya
Tambahkan Pengunjung Ke Laman Web Dengan Mudah
Sumber: Jaring Internet Magazine

Membina laman web hanyalah permulaan perjalanan ke arah kejayaan e-perniagaan. Selepas anda memiliki laman web, ia seperti mempunyai kedai tambahan di Internet. Tanpa pengunjung ke laman web syarikat anda, anda tidak akan berpeluang untuk menjual barangan anda walaupun sebagus mana barangan itu!

Selanjutnya
Menjana Pendapatan Di Internet
Sumber: Myhome4work.net

Online? Dotkom? e-Bisnes? Masyarakat kini semakin mengenali perkataan teknologi Internet. Internet adalah ruang dagangan antarabangsa, di mana anda dapat memperkembangkan perniagaan ke seluruh dunia dengan konsep kedai buka 24 jam, 7 hari seminggu, dan jualan terus kepada pelanggan dari pelbagai negara, kaum dan jantina.
Selanjutnya
Berwaspada Dengan Peluang Menjana Pendapatan Di Internet
Sumber: Myhome4work.net

Purata, saya menerima lebih daripada 15 peluang dan tawaran istimewa skim internet setiap hari di dalam email saya. "Dapatkan bayaran dengan membaca setiap email", "Meraut keuntungan dengan melihat setiap pengiklanan", "Pelaburan internet dengan risiko rendah, faedah lumayan", dan banyak lagi yang saya tidak ingati. Bayangkan kesemua pesanan email ini di hantar ke jutaan pengguna internet setiap hari dan jikalau hanya satu peratus membeli barangan tersebut, syarikat tersebut sudah mendapat keuntungan jutaan ringgit. Tetapi adakah peluang menjana pendapatan tersebut betul-betul peluang keemasan ataupun satu penipuan?

Selanjutnya
Laman Utama Guru Pemasaran Internet | Biodata Guru Pemasaran Internet | Pengalaman Pensyarah Internet
Artikel Perniagaan Internet | Anugerah | Seminar Pemasaran Internet | Bilik Berita | Hubungi Guru Enjin Pencarian
Peta Laman | English | B. Melayu |
Hakcipta eOneNet.com Sejak 2003