Jurulatih Pemasaran Internet | Blog Pemasaran Internet | Peta Laman  

English | B. Melayu | 中文  


Internet Marketing Coach - Internet Marketing Asia
Fione Tan
ARTIKEL PERNIAGAAN INTERNET
Fione Tan telah mengarang banyak petikan dan artikel perniagaan untuk terbitan internet, majalah, dan laman web untuk topik pemasaran internet, e-Perniagaan dan usahawan wanita. Artikel Fione dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris termasuk:

Cara Mudah Untuk Mempromosi Perniagaan Anda Di Laman Web
Apabila anda merancang untuk memulakan Perniagaan di Internet, pastikan pemilihan rakan kongsi dan pembekal dapat memberikan sokongan untuk membantu anda meningkatkan jualan e-dagang.
Sumber : Kelab Rangkai Perniagaan Malaysia (BNC) Baca Petikan Penuh

Tambahkan Pengunjung Ke Laman Web Dengan Mudah
Membina laman web hanyalah permulaan perjalanan ke arah kejayaan e-perniagaan. Selepas anda memiliki laman web, ia seperti mempunyai kedai tambahan di Internet. Tanpa pengunjung ke laman web syarikat anda, anda tidak akan berpeluang untuk menjual barangan anda walaupun sebagus mana barangan itu!
Sumber : Majalah Internet Jaring Internet Baca Petikan Penuh

Menjana Pendapatan Di Internet
Online? Dotkom? e-Bisnes? Masyarakat kini semakin mengenali perkataan teknologi Internet. Internet adalah ruang dagangan antarabangsa, di mana anda dapat memperkembangkan perniagaan ke seluruh dunia dengan konsep kedai buka 24 jam, 7 hari seminggu, dan jualan berterusan ke pelanggan di pelbagai negara, kaum dan jantina.
Sumber : MyHome4Work.net Baca petikan penuh

Berwaspada Dengan Skim Peluang Dalam Internet
Dalam keseluruhan, saya menerima lebih daripada 15 internet skim peluang dan jualan tawaran istimewa setiap hari di dalam email saya. "Dapatkan bayaran dengan setiap bacaan email", "Meraut keuntungan dengan melihat setiap pengiklanan", "Pelaburan internet dengan risiko rendah, faedah lumayan", dan banyak lagi yang saya tidak ingati. Bayangkan

Kesemua pesanan email ini di hantar ke jutaan pengguna internet setiap hari dan jikalau hanya satu peratus membeli barangan tersebut, syarikat tersebut sudah mendapat jualan jutaan duit. Tetapi adakah skim peluang lumayan tersebut betul-betul peluang keemasan ataupun satu pembohongan?
Sumber : MyHome4Work.net Baca Petikan Penuh

Bagaimana memulakan Perniagaan Secara Online & menambahkan Pendapatan - - Guru Internet No. 1
Bolehkah orang biasa menjana pendapatan dengan menjual sesuatu di Internet ? Tentu boleh, menurut Fione Tan, Pengerusi eOneNet.com yang menduduki kedudukan No. 1 Pemasaran Internet di Asia dalam enjin pencarian Google.

"Melalui Sistem Internet Success eOneNet, laman web saya dapat kedudukan No.1 di Google dalam 7 hari dan mula mendapat tempahan dari Japan, Korea, dan US, dengan melebihi 100% keuntungan jualan" H. Lau, 2SARS.com.
Sumber : Utusan Baca Petikan Penuh

Untuk mendapatkan berita terkini dalam pemasaran internet, cara terbukti untuk menambahkan pengunjung ke laman web, kedudukan baik di enjin pencarian, seminar e-Perniagaan, kes kejayaan bisnes Internet di Asia dan strategi e-Pemasaran, langganlah e-Majalah percuma eOneNet.com 60 saat Pemasaran Internet hari ini. Keahlian percuma boleh didapati di www.eOneNet.com

Gambar Pemasaran Internet
Business Woman of the Year 2012 (presented by Malaysia Prime Minister)
Anugerah Ahli Perniagaan Wanita Tahun 2012
(dianugerahkan oleh Perdana Menteri Malaysia)
Anugerah 10 Usahawan Muda Kreatif Malaysia 2011 (JCI)
Malaysia's Top 10 Women Entrepreneurs 2008
Fione memenangi Anugerah 10 Usahawan Wanita 2008 - anugerah yang dianugerahkan oleh Ratu Malaysia.
BERITA
eOneNet.com Lancarkan VCD Pemasaran Internet Pertama Di Malaysia
VCD pemasaran Internet yang pertama di Malaysia dihasil oleh eOneNet.com. sebuah syarikat e-Perniagaan tempatan yang pemberi perkhidmatan pemasaran Internet, telah dilancarkan oleh YB Datuk Tan Chai Ho, Timbalan Menteri Tenaga, Komunikasi dan Multimedia di Kuala Lumpur hari ini.

VCD Latihan Kejayaan Internet ini kini mendapat tempat teratas sebagai VCD pemasaran Internet terbaik seperti yang disenaraikan oleh enjin carian antarabangsa, dari lebih daripada 39,300 persaingan di sedunia, menurut Fione Tan, Presiden dan CEO eOneNet.com.

VCD latihan 3-dalam-1 - rakaman secara langsung bengkel Internet, 3 bulan bimbingan pemasaran Internet dan alatan rekaan laman web ini bertujuan membekal pengetahuan, latihan dan alatan yang diperlu oleh syarikat dan usahawan untuk menjana pendapatan di Internet.
Baca seterusnya
Join Now

Laman Utama Guru Pemasaran Internet | Biodata Guru Pemasaran Internet | Pengalaman Pensyarah Internet
Artikel Perniagaan Internet | Anugerah | Seminar Pemasaran Internet | Bilik Berita | Hubungi Guru Enjin Pencarian
Peta Laman | English | B. Melayu |
Hakcipta eOneNet.com Sejak 2003