Jurulatih Pemasaran Internet | Blog Pemasaran Internet | Peta Laman  

English | B. Melayu | 中文  


Internet Marketing Coach - Internet Marketing Asia
Fione Tan
ARTIKEL PERNIAGAAN INTERNET
Mulakan e-Niaga Jual Online & Tambahkan Pendapatan 2005 - Guru Internet No. 1
Internet Marketing - Internet Success Coaching Workshop
Fione Tan

Bolehkah orang biasa mencari duit dengan menjual sesuatu di Internet ? Tentu boleh, dikatakan Fione Tan, Pengerusi eOneNet.com yang menduduki tempat No. 1 Internet Marketing Asia dalam enjin pencarian Google.

"Melalui Sistem Internet Success eOneNet, laman web saya dapat kedudukan No.1 di Google dalam 7 hari dan mula mendapat tempahan dari Japan, Korea, dan US, dengan melebihi 100% keuntungan jualan" H. Lau, 2SARS.com.

 "Berbanding dengan guru jangka masa singkat, kami memiliki pejabat, makmal komputer, pereka laman web serta keperluan bisnes Internet. Dengan latihan enam bulan, anda ditunjuk (walaupun pengguna baru Internet) bagaiman mencari barangan terlaris untuk dijual, cipta laman web dengan pembayaran e-commerce, dan kami berjaya menciptai kes sukses menjual pelbagai produk" kata Fione Tan.

"Dalam 2 bulan, laman web temujanji online saya berkedudukan No.1 di US dengan
5,000 ahli baru. Saya bahkan mendapat duit daripada Google!" Joshua Goh, DatingPearl.com. eOneNet akan berkongsi rahsia dalaman untuk mencapai wang sejuta yang pertama.

Pelanggan eOneNet termasuk Apple, NEC, FujiXerox..
Mulakan perniagaan internet anda dengan pelatih internet program yang berjaya No. 1, sila ke InternetMarketingCoaching.com

2005 Seminar Perniagaan Internet

Internet Berjaya Sistem - Bagaimana Jual Online dan Dapat Pendapatan
Rujuk tarikh Intenet seminar di sini

eOneNet Wireless Mouse - rechargeble

wireless rechargeable mouse

Harga Biasa : US$49 / RM188. Dapatkan sekarang pada harga promosi

Daftar di www.eOneNet.com
Telefon 03 - 7710 5618 or 012 - 232 8878 (Malaysia) atau 65 - 9857 9447 (Singapore)

Source : Utusan Pengasas : Fione Tan
Balik Ke Artikel

Untuk mendapatkan berita terkini dalam pemasaran internet, cara terbukti untuk menambahkan pengunjung ke laman web, kedudukan baik di enjin pencarian, seminar e-Perniagaan, kes kejayaan bisnes Internet di Asia dan strategi e-Pemasaran, langganlah e-Majalah percuma eOneNet.com 60 saat Pemasaran Internet hari ini. Keahlian percuma boleh didapati di www.eOneNet.com

BERITA
eOneNet.com Launches Malaysia’s First Internet Marketing VCD
The first Malaysia’s Internet marketing VCD produced by eOneNet.com, the local eBusiness and Internet marketing services provider was launched by the YB Datuk Tan Chai Ho, Deputy Minister of Energy, Communications and Multimedia in Kuala Lumpur today.

The Internet Success Coaching™ VCD is now ranked as top Internet marketing VCD among top international search engines, out of some 39,300 competitive listings worldwide, according to Fione Tan, President & CEO of eOneNet.com.

The 3-in-1 VCD training – live recording of Internet workshops, 6 months internet marketing coaching and website creation tools, aims to provide the know-how, coaching and tools that are necessary for companies and entrepreneurs to make money on the Internet
Read More
Join Now

Laman Utama Guru Pemasaran Internet | Biodata Guru Pemasaran Internet | Pengalaman Pensyarah Internet
Artikel Perniagaan Internet | Anugerah | Seminar Pemasaran Internet | Bilik Berita | Hubungi Guru Enjin Pencarian
Peta Laman | English | B. Melayu |
Hakcipta eOneNet.com Sejak 2003